© 2019 Festival pohybu

Souhlas s trackováním na webu a remarketingem

1. Webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti. Cookiespro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení www.znojmovpohybu.cz. Cookies návštěvnosti webu, cílení reklamy, přizpůsobení zobrazení webových stránek užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně oddíl C, vložka 109721 (dále jen „Správce“), Znojmo v pohybu, z. s., se sídlem 93 (č.p.), 669 02 Dyje IČO: 08106576 zapsané ve veřejném pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu.

2. Na webových stránkách www.znojmovpohybu.cz shromažďujeme následující soubory cookies:

3. Znojmo v pohybu, z. s., se sídlem 93 (č.p.), 669 02 Dyje IČO: 08106576. užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem přizpůsobení zobrazení webových stránek www.znojmovpohybu.cz, měření návštěvnosti webu a cílení reklamy. Cookies nezbytné pro funkci stránek, kdy ukládáme například informace o vašem jazyku a v tom vám ukazujeme obsah webu, spouštíme vždy na základě oprávněného zájmu společnosti. Je pro nás technicky nepřiměřeně náročné vám umožnit vybrat si, které z těchto cookies chcete pouštět. Nechcete-li, abychom je pouštěli, můžete to zakázat ve svém prohlížeči. Chcete-li nám zabránit ve využívání webové analytiky, můžete tak učinit instalací rozšíření Google Analytics Opt-out, které je dostupné pro každý internetový prohlížeč. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

4. Sbírání údajů o chování návštěvníků webu je aktivováno z podnětu návštěvníka webu, vyjádřeného aktivním zaškrtnutím možnosti „Souhlasím“, která následuje za upozorněním v dolní části webové stránky, znějícím následovně: „Provozovatel webu, Znojmo v pohybu, z.
s., se sídlem 93 (č.p.), 669 02 Dyje IČO: 08106576, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro retargeting – cílenou reklamu v systémech Google Adwords, Facebook a Sklik.“


5. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.


6. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing , v případě Seznamu v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na
https://napoveda.sklik.cz/pravidla/smluvni-podminky/ a v případě Facebook v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/about/privacy.


7. K vyšší ochraně soukromí návštěvníka webových stránek www.znojmovpohybu.cz využívá správce webu v rámci služeb Google Analytics anonymizaci IP adresy uživatele.


8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo: o požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, o požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů, o vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, o požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti o v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.


9. Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče. Stejně tak nás můžete kontaktovat na mailu tomas.winkler@winhead.cz, pokusíme se vám maximálně vyhovět.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon